Voor een groot aantal filtratietoepassingen zijn zakfilters een eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken en economische keuze. HydroPro levert een breed scala van filterzakken en filterhuis=zen. De HydroPro filterhuizen zijn vervaardigd uit koolstofstaal of roestvrij staal. De HydroPro zakfilters zijn uitstekend voor gebruik bij de filtratie van vloeistoffen met hoge concentraties van grove vaste stoffen. Ze zijn bijzonder nuttig bij het omgaan met series van (diverse) vloeistoffen. Ze zijn ook bijzonder geschikt voor eind filtratie of polijsten van vloeisoffen met extreem lage concentraties van vaste stoffen. De HydroPro zakfilterhuis is een makkelijk te gebruiken en economische keuze. Toepassingen variëren van voorfiltratie voor omgekeerde osmose, filters voor wasinstallaties en filters voor het koelen of verwarmen van water.

Eigenschappen

 • Gebruiksvriendelijk
 • Deksel sluit met scharnierende oogbouten en oog moeren (verzinkt staal). Roestvrij stalen bouten en moeren optioneel.
 • Scharnierend deksel met handvat
 • O-ring afdichting: EPDM
 • Ondersteuning mand in geperforeerde roestvrij staal.
 • Vloeistofverplaatsing cover: geen vloeistof loopt over de zijkant bij het openen van het filter
 • Perfecte afdichting tussen de ongefilterde vloeistof en de gefiltreerde vloeistof wordt bereikt door een vasthoudelement
 • In hoogte verstelbare poten.
 • Electro-gepolijst.
 • Door de positionering van de in- en uitgang wordt een optimale filtratie gegarandeerd.

HydroPro levert diverse bijbehorende filterzakken:

Voor een groot aantal filtratie toepassingen heeft HydroPro filterzakken die eenvoudige, makkelijk te gebruiken en economische keuze zijn. HydroPro levert een breed scala van filterzakken en filterhuizen. De zakfilters zijn uitstekend voor gebruik in de filtratie van vloeistoffen met hogere concentraties van grof vaste stoffen. Ze zijn bijzonder nuttig bij het omgaan met partijen (diverse) vloeistoffen.

 • Zakken zijn snel en gemakkelijk te vervangen.
 • Inside-out stroom houdt verontreiniging ingesloten in de zak.
 • Zakken zijn vrij van siliconen en worden geproduceerd in een siliconen vrije omgeving.
 • Hydropro filterzakken zijn verkrijgbaar in naaldvilt types en in geweven gaas.
 • Speciale zakken zijn beschikbaar voor bijvoorbeeld voor high efficiency mm filtratie of behandelen van vloeistoffen.
 • Materialen die worden gebruikt zijn Comform aan de Europese Richtlijn 2002/72/EG en / of eisen van de FDA voor voedsel en drank contact.
 • De HydroPro filterzakken zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties met betrekking tot materialen, oppervlaktebehandeling en  afdichtingen.
 • De HydroPro filterzakken zijn afgedicht met ofwel een Snap-Collar seal mm bestaande uit koolstofstaal, roestvrij staal, polypropyleen of een plastic flens.
 • Voor open systemen (gebruikt buiten een filter behuizing) kunnen filterzakken  ook geleverd worden zonder ring (dus geen geïntegreerde middel van vastzetten) of met een trekkoord alleen.
 • De standaard HydroPro filterzakken zijn in te passen in onze mandjes en behuizingen, maar passen ook in de meeste andere behuizingen. Speciale maten zijn op aanvraag leverbaar.
HydroPro geperforeerd filt filterzakken
HydroPro geperforeerd filt filterzakken
Deze worden voornamelijk ingezet als diepte filters. De HydroPro filterzakken zijn standaard leverbaar in polyester of polypropyleen met veel verschillende micron ratings. Andere materialen zoals nylon, PTFE, PPS en Nomex ® zijn beschikbaar op aanvraag.
HydroPro monofilament filterzakken
HydroPro monofilament filterzakken
Monofilament zakken bestaan uit een enkele vezel.. De HydroPro filterzakken zijn standaard verkrijgbaar in nylon, polyester of polypropyleen met veel verschillende micron ratings. Andere materialen (PTFE) beschikbaar op aanvraag.
HydroPro multifilament filterzakken
HydroPro multifilament filterzakken
Alternatief voor monofilament filterzakken (bestaan uit meerdere vezels), maar zijn minder nauwkeurig dan monofilament. De HydroPro multifilament zakken zijn verkrijgbaar in nylon of polyester met veel verschillende micron ratings.
HydroPro high efficiency filterzakken
HydroPro high efficiency filterzakken
Deze zakken hebben gedefinieerde efficiëntieverbeteringen (absolute nominaal). De HydroPro high efficiency filterzakken worden voornamelijk gebruikt voor de veeleisende hoogwaardige filter toepassingen.
HydroPro drie in een zakken
HydroPro drie in een zakken
De HydroPro meer lagen filterzakken zijn standaard leverbaar in polyester of polypropyleen met veel verschillende micron ratings. Deze hebben een langere levensduur door hun toegenomen diepte.
HydroPro geplooide filterzakken
HydroPro geplooide filterzakken
Deze HydroPro zak heeft een significant verhoogd vuilopnamecapaciteit. De geplooide zakjes hebben een langere levensduur vanwege de grote oppervlakte en extra diepte.
HydroPro opvulelement
HydroPro opvulelement
Het opvulelement zorgt ervoor dat er minder product in het filter aanwezig is. Het opgevulde gebied leidt tot langere levensduur. Het vervangen van de filterzak en behandeling wordt vergemakkelijkt omdat er minder vloeistof in de filterzak aanwezig is, dit resulteert ook in minder productverlies.
HydroPro absorptie filterzakken
HydroPro absorptie filterzakken
De HydroPro filterzak kan gevuld worden met absorptie producten zoals geactiveerde koolstof, polypropyleen microvezels enz. Hiermee kunnen chemische bestandelen bijvoorbeeld minerale oliën uit de vloeistof gefilterd worden (filterzak kan met ritssluiting afgesloten worden).